Αντί να πάει σε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κατέληξε στο κελί της φυλακής

Αντί να πάει σε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κατέληξε στο κελί της φυλακής
Ενημερώθηκε: 24/12/17 - 16:49

Αντί για πλούσιο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα βρίσκεται σε ένα κελί φυλακής. Αυτό γιατί αντί να κάνει την καλή πράξη που επιβάλλει το πνεύμα των ημερών, πήγε να εκμεταλλευτεί την κακοτυχία του άλλου, σαν… καλικάτζαρος. Ένας 30χρονος βρήκε μια πιστωτική κάρτα και αντί να βρει τον κάτοχο της, ξεκίνησε να την «αδειάζει».

Αντί να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη της χαμένης κάρτας, ο δράστης προτίμησε να κάνει ψώνια στα μαγαζιά της Μεσσήνης. Φρόντισε, μάλιστα, να κάνει ανέπαφες συναλλαγές ως 25 ευρώ, αφού δεν διέθετε τον αριθμό PIN! Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να αγοράσει προϊόντα συνολικής αξίας 285 ευρώ, τα οποία όμως δεν πρόλαβε να χαρεί.

ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν την καταγγελία του ιδιοκτήτη της απολεσθείσας κάρτας, ο οποίος έβλεπε τον λογαριασμό του μειώνεται, ακολούθησαν τα ίχνη του δράστη στα καταστήματα όπου ψώνιζε και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας άσκησε στον 30χρονο δίωξη για υφαίρεση και διέταξε να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων στο κελί, για να απολογηθεί την επομένη στον ανακριτή.