Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε
Ενημερώθηκε: 18/12/17 - 16:33

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η τραγωδία διαδραματίστηκε στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Αγίας Παρασκευής, στους Αγίους Αναργύρους, στο πατρικό τής συζύγου του αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα ο 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το 4χρονο παιδί του πριν αυτοκτονήσει.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, γιατρός - ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Πληροφορίες αναφέρουν πως «συναγερμό» είχε σημάνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής από τις αρχές ασφαλείας της Βουλής, όπου και ενημέρωσαν για την απουσία του φρουρού.

Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί το περιστατικό αρκετές ώρες νωρίτερα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκονται κληρονομικές διαφορές. 

Στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοι του αστυνομικού αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών  προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.

δ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Συνελήφθη ο οδηγός που επιχείρησε να πατήσει αστυνομικούς μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ο αστυνομικός, ήταν αρχιφύλακας στην φρουρά της Βουλής και το τελευταίο διάστημα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, μάλιστα τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα είχε ταξιδέψει μαζί του εκτός Αθηνών σε υπηρεσία.

Ήταν «υπεράνω υποψίας» λένε οι πρώην συνεργάτες του

Για έναν ευγενικό και ιδιαίτερα καλοσυνάτο άνθρωπο κάνουν λόγο οι συνεργάτες του Κώστα Σημίτη και πρώην συνεργάτες του δράστη - αυτόχειρα, οι οποίοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και φαίνεται να έχουν πέσει από τα σύννεφα.

δ