Βασίλης Μελενίκλης: Τον είχαν θαμμένο τουλάχιστον 60 ημέρες

Βασίλης Μελενίκλης: Πέθανε από ναρκωτικά, δεν δείχνει δολοφονία, λέει ο ιατροδικαστής (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 08/06/18 - 12:47

Την πιο τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου, καθώς κατόπιν ερευνών εντοπίστηκε τελικά νεκρός και θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού φίλου του, ενώ πλέον ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι δεν επρόκειτο για δολοφονία.

Εξαφάνιση: Αγνοείται 37χρονος στη Δράμα

Ο ιατροδικαστής Κομοτηνής που έκανε σήμερα τη νεκροψία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ αποκάλυψε ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε και σύριγγα που παραπέμπει σε χρήση ηρωίνης, ενώ ανέφερε ότι το πτώμα του 37χρονου ήταν θαμμένο για διάστημα μεταξύ 50 και 60 ημερών.

Πλέον αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο άνδρας να σημειωθεί ότι είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα ίχνη του χάθηκαν και είχε σημάνει συναγερμός Silver Alert, ενώ από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν στραφεί και στο εν λόγω σπίτι στην Αλιστρατή Σερρών. 

Δολοφονία Βασίλη Μελενικλή: Σοκάρει η ομολογία των δραστών

"

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι που μένουν στο σπίτι είχαν δεχτεί να μιλήσουν στο Φως στο Τούνελ ,λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια. Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.

Η ομολογία που σοκάρει

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος, φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος κατέληξε από αυτά και για αυτό το λόγο τον έθαψαν στον κήπο τους.

Εδώ βρέθηκε η σορός του Βασίλη

"