Ειδική καλοκαιρινή κλήρωση Λαϊκού Λαχείου: 20 τυχεροί λαχνοί κερδίζουν από 100.000 ευρώ την Παρασκευή 30 Ιουνίου

 
Ειδική καλοκαιρινή κλήρωση Λαϊκού Λαχείου: 20 τυχεροί λαχνοί κερδίζουν από 100.000 ευρώ την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Ενημερώθηκε: 27/06/23 - 14:37

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η πρώτη ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία.

Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 30 Ιουνίου, 20 τυχεροί λαχνοί θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ. «Το κοινό δείχνει διαχρονικά το ενδιαφέρον του για τις ειδικές κληρώσεις. Οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή με 10 ευρώ για την πεντάδα και δύο ευρώ για κάθε λαχνό», αναφέρει ο Λάμπρος Καραγιώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Οι τυχερές πεντάδες

«Στην ειδική καλοκαιρινή κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής, 20 τυχερές πεντάδες θα κερδίσουν  από 100.000 ευρώ. Οι πεντάδες αυτές θα προκύψουν μέσα από 20 διαδοχικές κληρώσεις. Αρχικά, κληρώνεται ο αριθμός, στη συνέχεια η σειρά και στο τέλος το στοιχείο. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται άλλες 19 φορές, ώστε να προκύψουν οι 20 τυχερές πεντάδες», υπογραμμίζει ο κ. Καραγιώργος. Αναφορικά με τα μικρότερα κέρδη που μοιράζει το παιχνίδι, εξηγεί: «Από 500 ευρώ κερδίζουν οι λαχνοί που έχουν τον ίδιο αριθμό με τους 20 τυχερούς λαχνούς που κληρώθηκαν. Επίσης, 119 αριθμοί που θα προκύψουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό κλήρωσης, θα κερδίσουν από 200 ευρώ σε όλες τις σειρές».

Η πρώτη ειδική καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

 Λάμπρος Καραγιώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Σπετσών 24 στην Αθήνα.

Λάμπρος Καραγιώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Σπετσών 24 στην Αθήνα.

OPAP Store App και «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν και τους λαχνούς της ειδικής καλοκαιρινής κλήρωσης στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι μαζί με προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κ. Καραγιώργος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ