Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «θείος» που κατηγορείται για ασέλγεια σε 23χρονη ΑΜΕΑ στη Λαμία (video)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «θείος» που κατηγορείται για ασέλγεια σε 23χρονη ΑΜΕΑ στη Λαμία (video)
Ενημερώθηκε: 23/05/19 - 16:12

Η συγκεκριμένη απόφαση λέει πολλά και για την εξέλιξη της υπόθεσης στη δικαιοσύνη λέει ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Δημήτρης Κρούπης.

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο οικείο ΑΤ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα ο 63χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ανιψιάς του με νοητική υστέρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Με την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, ο συνήγορος  υπεράσπισης του 63χρονου, Δημήτρης Κρούπης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι τα στοιχεία στη δικογραφία είναι ελλιπή και δεν στοιχειοθετούν κατηγορία.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κρούπη.

 

Θυμίζουμε ότι η σύλληψη του 63χρονου διετάχθη με ένταλμα του Ανακριτή Λαμίας, ύστερα από τις καταθέσεις της 23χρονης κοπέλας και της 81χρονης γιαγιάς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Στην φυλακή ο πα-τέρας που κακοποιούσε και άφηνε να κακοποιούν την ΑΜΕΑ κόρη του!

 

Η μικρή υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι ο ηλικιωμένος της πρότεινε να πάνε σπίτι του μία μέρα που έλειπε η θεία της και εκεί προέβη σε άσεμνες χειρονομίες ενώ προχώρησαν και σε συνουσία. Αυτό συνέβη μία μόνο φορά σε αντίθεση με τον 74χρονο γείτονα που έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με την 23χρονη την ανάγκαζε σχεδόν καθημερινά να έρχεται σε συνουσία μαζί του.

Πηγή: lamiareport.gr