Η γιορτή της μητέρας: Ιδέες για δώρα... γιατί μάνα είναι μόνο μία!

 
Η γιορτή της μητέρας: Ιδέες για δώρα... γιατί μάνα είναι μόνο μία!

Ενημερώθηκε: 11/05/17 - 18:37

Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι η εορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας.

Στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

δώρο

Ένα απλό «σ'αγαπώ» αρκεί για να ευχαριστήσουμε τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μας, αλλά γτ να μην της το δείξουμε και με ένα ;

Ένα κόσμημα:

Κάθε μαμά αξίζει ένα κόσμημα, και σε κάθε μαμά ταιριάζει ένα κολιέ “mommy”. Τι πιο όμορφο, όταν αυτό το κολιέ της το κάνουμε δώρο εμείς; Σε περίπτωση μάλιστα που πρόκειται για κάποια μαμά που τιμά δεόντως τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, ενώ το βλέμμα της πέφτει συχνά πυκνά σε βιτρίνες κοσμηματοπωλείων, ένα τέτοιο κολιέ θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο της.

Περιποίηση:

Εντάξει, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, όλος ο κόσμος αξίζει από περιποίηση. Ακόμη και εμείς επηρεαζόμαστε από τις “μαγικές” ιδιότητες μίας κρέμας που φωτίζει και ανανεώνει πρόσωπο και σώμα. Αν η μαμά μας τον τελευταίο καιρό περνάει μία μικρή κρίση των χρόνων που πέρασαν, ανέβασέ της λίγο τη διάθεση και αγόρασέ της κάτι που θα την αναζωογονήσει και θα την κάνει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Χόμπι:

Σε τόσες δραστηριότητες μας έτρεχε όταν ήμασταν μικρά, ας λειτουργήσουμε και εμείς μία φορά ως η κινητήριος δύναμη για να ξεκινήσει και εκείνη ένα χόμπι. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο ή περπάτημα θα την ωθήσουν (τώρα που ανοίγει και ο καιρός) να ξεκινήσει μια καινούρια δραστηριότητα, η οποία προωθεί την ευεξία του πνεύματος και του σώματος. Άσε που μπορούμε αυτό το χόμπι να το κάνουμε παρέα.

Τεχνολογία:

Δεν είναι απίθανο, από τότε που σε βλέπει συνέχεια με το smartphone και το ipad, να σου έχει εκφράσει την επιθυμία παραπάνω από μία φορά, πως και εκείνη θα ήθελε να συμμετέχει στον τεχνολογικό κόσμο. Μπορεί να της αγόρασες ένα πιο έξυπνο κινητό από αυτό που είχε στο παρελθόν, όμως η τεχνολογία εξελίσσεται, και η επιθυμία της να γίνει ένα με αυτήν όλο και μεγαλώνει. Νομίζουμε, πως της αξίζει ένα πιο έξυπνο εργαλείο, αφού πρώτα συμβιβαστείς με την ιδέα, ότι θα αφιερώσεις χρόνο να της μάθεις κάποια πράγματα.

Αναμνήσεις:

Πόσες φορές άνοιξες τα αφιερωμένα μόνο σε εσένα άλμπουμ φωτογραφιών, που απεικονίζουν τη μικρή σου φιγούρα, από την πρώτη μέρα της γέννησής σου μέχρι και σήμερα; Μήπως κάτι παρόμοιο αξίζει και στη μαμά σου; Αναμνήσεις, στιγμιότυπα, και όμορφες εικόνες μπορούν να παντρευτούν σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, σε κορνίζες τοίχων, ή σε μία ηλεκτρονική κορνίζα, η οποία θα δείχνει τα χρόνια που πέρασαν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο Βασιλιάς Αρθούρος επιστρέφει στο σινεμά (ΒΙΝΤΕΟ)