Ισόβια δεσμά στον κατηγορούμενο για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι

 
ΜΑΡΙΟΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ

Ενημερώθηκε: 19/06/26 - 16:53

Με την ομόφωνη καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου σε ισόβια κάθειρξη ολοκληρώθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου Σουλούκου. Το παιδί είχε χάσει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα το 2017, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο Μενίδι.

Οι δικαστές και οι ένορκοι απέρριψαν κάθε ελαφρυντικό για τον ένοχο, υιοθετώντας πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε στην αγόρευσή του ότι η πράξη του κατηγορούμενου έπληξε βάναυσα τόσο το θύμα όσο και ολόκληρη την κοινωνία, επισημαίνοντας ότι τα ισόβια αποτελούν τη μόνη δίκαιη ποινή.

Από την άλλη πλευρά, το δικαστήριο έκρινε αθώο τον δεύτερο κατηγορούμενο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ