Ιταλία: Μακελειό σε συνέλευση πολυκατοικίας σε μπαρ στη Ρώμη - 4 νεκροί

 
ITALY

Ενημερώθηκε: 11/12/22 - 14:13

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας "αμόκ" άνδρα που μπήκε σε καφέ μπαρ περιφερειακής συνοικίας της Ρώμης και άρχισε να πυροβολεί κατά την διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, τρεις εκ των τεσσάρων νεκρών πιστεύεται ότι είναι γυναίκες. Υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος έχουν σπεύσει οι καραμπινιέροι.

Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές.

Νεότερη ενημέρωση

Ο νέος απολογισμός της επίθεσης πενηνταεπτάχρονου άνδρα, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί κατά την διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας στην περιφερειακή συνοικία της Ρώμης, Φιντέβε, είναι τριών νεκρών και τεσσάρων τραυματιών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατά την διάρκεια της συνέλευσης προέκυψε διαφωνία και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί τους συμμετέχοντες. Την ζωή τους έχασαν τρεις γυναίκες και από τους τέσσερις τραυματίες, τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης ονομάζεται Κλάουντιο Κάμπιτι και συνελήφθη λίγο μετά το μακελειό. "Διαφώνησε και άνοιξε πυρ σε κλάσμα δευτερολέπτου, εντελώς απροειδοποίητα", δήλωσε ένας από τους ένοικους, σε κατάσταση σοκ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ