Κ. Μπόγδανος: «Μαζί μας η Αλεξοπούλου» - «Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστές»

 
MPOGDANOS

Ενημερώθηκε: 27/04/23 - 10:23

H πρώην βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου, Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου θα είναι πλέον με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπόγδανου ο οποίος επεσήμανε πως «οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστικές».

Ειδικότερα, όταν ο υποψήφιος βουλευτής ρωτήθηκε αν έκανε πρόταση στον κ. Κανελλόπουλο να κατέβει με το κόμμα της «Πατριωτικής Ένωσης» κι απάντησε:

«Έρχονται μαζί μας πλήθος στελεχών. Ακόμα και η κυρία Αλεξοπούλου, η πρώην βουλευτής του κ. Βελόπουλου, την οποία την καλωσορίζουμε, προφανώς και βλέπει ότι η μόνη σοβαρή επιλογή είναι μαζί μας. Με την κυρία Αλεξοπούλου δώσαμε τα χέρια και προχωράμε. Νομίζω ότι ο Μυλωνάκης είναι ”στα κάγκελα” με τον Βελόπουλο κι αυτό που θέλει να έχει είναι δημόσιο βήμα, ώστε να υπερασπιστεί την τραυματισμένη του τιμή. Αισθάνεται πολύ αδικημένος, το ξέρω επειδή μίλησα μαζί του. O Μυλωνάκης, νομίζω θα έχει σύντομα μία τηλεοπτική εκπομπή κάπου».

Και πρόσθεσε: «Ο χώρος πάσχει από ”προεδρίτιδα”, όλοι θέλουν να είναι πρόεδροι εκτός εμού, ήθελα να υπηρετήσω την ”Ένωση”. Αυτήν την στιγμή είμαστε στην «Πατριωτική Ένωση» επτά κόμματα».

«Καμία διαφορά αυτό που έκαναν οι Χρυσαυγίτες στη Θεσσαλονίκη με αυτό που κάνει ο Ρουβίκωνας»

Ο κ. Μπογδάνος σχολίασε επίσης το γεγονός ότι μία ομάδα δέκα κουκουλοφόρων έκαναν έφοδο σε μία δημοτική γκαλερί και ανάγκασαν τον καλλιτέχνη με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία, να κατεβάσει τα έργα του.

«Αυτά τα βλέπαμε από την Αριστερά, δεν έχει καμία διαφορά αυτό που είδαμε με αυτό που κάνει ο Ρουβίκωνας. Απλά τον Ρουβίκωνα έχουμε μάθει να τον ανεχόμαστε. Είναι συναφείς πρακτικές. Όταν έχεις την ίδια πολιτική από τρία κόμματα, θα έχεις και τέτοια αντίδραση».

«Το κόμμα Κασιδιάρη θα κοπεί αντιθεσμικά από τον Άρειο Πάγο»

Σχετικά με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Κατ΄ εμέ αντιθεσμικά και αντισυνταγματικά θα κόψει ο Άρειος Πάγος το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το λέω αυτό γιατί το άρθρο 51 παράγραφος 3 του Συντάγματος, λέει ότι για να απωλέσει κάποιος το δικαίωμα του ”εκλέγεσθαι”, θα πρέπει να έχει καταδικαστεί αμετάκλητα».

Και συμπλήρωσε: «Η τραγωδία του πατριωτικού χώρου στην Ελλάδα είναι ότι έχει συνταυτιστεί με ναζιστές. Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστές. Όταν όλοι είναι διεθνιστές, κάποιος μπορεί αν είναι εθνικιστής».

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ανέφερε ότι δεν του το επιτρέπουν οι αρχές του.

«3 Ιουλίου θα γίνει συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ»

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Μπογδάνος προέβλεψε ότι στις 3 Ιουλίου θα γίνει συγκυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ.

«Στις πρώτες εκλογές δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Στις δεύτερες εκλογές η αυτοδυναμία της Ν.Δ. δεν υπάρχει πάνω στο τραπέζι. Δίπλα στην Ν.Δ. είναι δυνητικά το ΠΑΣΟΚ, και βοηθάει σφήνα και η υπόθεση Γεωργούλη».

Για την περίπτωση συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «να πάει στον φίλο του τον Ανδρουλάκη που τώρα φτιάχνουν την συμμαχία τους».

Αναφορικά με επικοινωνία που είχε με τον Κανελλόπουλο περιέγραψε: «Του είπαμε είσαι αχυράνθρωπος του Ηλία Κασιδιάρη, αν δεν είσαι έλα μαζί μας κι αρνήθηκε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ