Με «χειροπέδες» γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στην Άνω Γλυφάδα

 
Με «χειροπέδες» γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στην Άνω Γλυφάδα

Ενημερώθηκε: 31/07/21 - 10:01

Ένας πασίγνωστος τραγουδιστής κατεληξε με χειροπέδες το απόφευμα της Τετάρτης που πέρασε στην Ανω Γλυφάδα. .

Espresso

Σύμφωνα με τηνπεόκειται για γνωστό λαϊκό ερμηνευτή ναο οποίος οδηγληθηκε με χειροπέδες σε ένα μαύρο τζιπ. Μπορεί όλα να έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ο χρόνος ήταν αρκετός για να αναγνωριστεί από περαστικούς το πρόσωπο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, τον οποίον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του, πριν από χρόνια, σε δημοφιλές μουσικό talent show!

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές και τα ΜΜΕ με κάποιο σκάνδαλο. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες του και την καλλιτεχνική του καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και την οικογενειακή του ευτυχία, αποτελώντας πρότυπο οικογενειάρχη και πατέρα μίας πολυμελούς οικογένειας.

Τι συνέβη όμως και τον μετέφεραν σχεδόν σηκωτό με χειροπέδες; Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος τηρούν σιγήν ιχθύος για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι πραγματικοί λόγοι αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες και θα προκαλέσουν μεγάλη συζήτηση!