Μεγάλη φωτιά στη Νεμέα-Στέλνονται συνεχώς ενισχύσεις (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μεγάλη φωτιά στη Νεμέα-Στέλνονται συνεχώς ενισχύσεις (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: korinthostv

Ενημερώθηκε: 21/09/17 - 21:52

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Την απόφαση να ενισχυθεί κατά πολύ η δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί από χθες τη νύχτα σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο και χαράδρα στην περιοχή Κούτσι, πήραν οι επιτελείς και έτσι πλέον, στο σημείο όλη νύχτα, θα επιχειρούν 98 άντρες με 40 οχήματα, 24 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 4 οχήματα ΟΤΑ.

ΦΩΤΙΑ

Η φωτιά που ξέσπασε χθες την νύχτα στην ουσία φούντωσε σήμερα το μεσημέρι με την ραγδαία ενίσχυση των ανέμων και πλέον έχει επεκταθεί σε μία πολύ μεγάλη περίμετρο και σε μία εξαιρετικά δύσβατη τοποθεσία.

Κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές δεν υπάρχει αλλά το σημείο δεν προσεγγίζεται εύκολα και έτσι αποφασίστηκε να πάνε πολύ ενισχυμένες δυνάμεις, για να προλάβουν όσο το δυνατόν πολύ μεγαλύτερη επέκτασή της.

Την ίδια ώρα μαίνεται νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον αγροτικό συνεταιρισμό Νεμέας, η οποία όμως εμφανίζει καλύτερη εικόνα. Στο σημείο επιχειρούν 8 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει και μία δασική πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Έξαρχος Αταλάντης στο νομό Φθιώτιδας, όπου πνέουν όμως δυνατοί άνεμοι. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο.

Αισιόδοξοι είναι οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής και για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Κοιλιωμένο Ζακύνθου στη νότια πλευρά του νησιού, σε πευκόφυτη δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και δίχως να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 11 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα.

Σχετικά Θέματα:

Νέα πυρκαγιά στην Ζάκυνθο