Νέα στοιχεία σοκ για την δολοφονία της Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών

Νέα στοιχεία σοκ για την δολοφονία της Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών
Ενημερώθηκε: 08/01/18 - 20:48

Νέα στοιχεία βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’Νεκροταφείο. Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού είχε προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα, καθώς η βιαιότητα του δράστη ήταν χαρακτηριστική. Η ανατροπή που έρχεται από τις νέες πληροφορίες είναι πως ο 58χρονος δράστης δεν ήταν μόνος του εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Adiakritos.gr ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης επισκεπτόταν τακτικά το Νεκροταφείο μαζί με συνεργό του.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

Κατά τις πληροφορίες πρόκειται για άνδρα υψηλού αναστήματος με λεπτό σώμα και αντίστοιχα χαρακτηριστικά προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι πολύ νεότερος ηλικιακά από τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Λέγεται μάλιστα πως από κοινού αλλά και μεμονωμένα δρούσαν εις βάρος επισκεπτών του Νεκροταφείου με στόχο την υφαρπαγή τσαντών αλλά και γενικότερα μικροκλοπών.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής, που ερευνά από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, σε ερώτηση του site adiakritos.gr φέρεται να απάντησε χαρακτηριστικά ότι ερευνά προσωπικά κάθε πληροφορία που εκλαμβάνει ως σοβαρή, ενώ αφήνει το ενδεχόμενο να είναι αξιόπιστη η πηγή για δεύτερο πρόσωπο αφού από παρόμοιες μαρτυρίες «άγγιξε» τον δράστη του εγκλήματος.

Κλείνοντας ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι «Η αλήθεια θα λάμψει όποια και αν είναι… Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία θα έχουμε μια νέα διάσταση στην υπόθεση».