Πανεπιστήμιo Κρήτης: Ανακοίνωση της Πρυτανείας για αλλαγές στην εξεταστική

Πανεπιστήμιo Κρήτης: Ανακοίνωση της Πρυτανείας για αλλαγές στην εξεταστική
Ενημερώθηκε: 01/09/20 - 13:39

Αλλαγές θα υπάρξουν στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, για το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Με εναλλακτική μέθοδο και χωρίς φυσική παρουσία θα διεξαχθεί η εξεταστική.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται, μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στο Ηράκλειο, αλλά και μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στο τμήμα Φυσικής και το τμήμα Υπολογιστών. Στου χώρους έχει γίνει η προβλεπόμενη απολύμανση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας:

"Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Προστασία για το Ηράκλειο Κρήτης, απαγορεύεται κάθε είδους συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό χώρο.

Κατά συνέπεια, όταν δεν πληρείται η ανωτέρω προϋπόθεση από την 1/9/2020 έως και τις 14/9/2020, οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία. Οι διδάσκοντες δύνανται να επιλέξουν εναλλακτική μέθοδο διεξαγωγής των εξετάσεων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Νεότερες ενημερώσεις για την διεξαγωγή των εξετάσεων θα υπάρξουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων που επηρεάζονται από τα μέτρα.

Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει λάβει μέχρι σήμερα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία".

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ