Πρωτοχρονιά 2018 - Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες των εορτών;

Πρωτοχρονιά 2018 - Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες των εορτών;
Ενημερώθηκε: 31/12/17 - 14:53

Πρωτοχρονιά 2018 - Θεοφάνεια: Έτσι θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις ημέρες των εορτών, με τις τροποποιήσεις να είναι αναμενόμενες.

Από τις 22:00 το βράδυ θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σήμερα (31/12) Κυριακή, όπως έχει ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ, ενώ την 1η και την 6η Ιανουαρίου 2018, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Στις 02/01/2018 ημέρα, Τρίτη, θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες: 

-Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε επιμέρους ανάγκες γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ.).
-Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών.

Για τις συχνότητες δρομολογίων κατά τις ημέρες των εορτών για το Μετρό γραμμές 1, 2 και 3 και τις γραμμές Τραμ, το επιβατικό κοινό μπορούν να ενημερωθεί αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

Επίσης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αναστέλλει τη κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών.

Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους αναστέλλονται, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Θεσσαλονίκη 

Στις 22.00, σήμερα (31/12), θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια των αστικών λεωφορείων της συμπρωτεύουσας. Αυτό ισχύει για όλα τα δρομολόγια από αφετηρία και τέρμα κάθε γραμμής, εκτός από τη γραμμή 78Ν «ΚΤΕΛ– Αεροδρόμιο», που θα εκτελεστεί κανονικά, από τις 10 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα.