Σίφνος: Τον κρατούσαν όμηρο σε λαγούμι και ζητούσαν 4.000 ευρώ λύτρα

Σίφνος: Τον κρατούσαν όμηρο σε λαγούμι και ζητούσαν 4.000 ευρώ λύτρα
Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 11:49

Μια περίεργη υπόθεση απαγωγής εξιχνίασαν στη Σίφνο αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας δύο Πακιστανούς που κρατούσαν αιχμάλωτο έναν 26χρονο ομοεθνή τους σε λαγούμι ζητώντας λύτρα 4.000 ευρώ.

Ζητούσαν 4.000 ευρώ από ομοεθνή τους που τον κρατούσαν αιχμάλωτο σε λαγούμι. Την περίεργη υπόθεση που διαδραματίστηκε στη Σίφνο με πρωταγωνιστές Πακιστανούς εξιχνίασε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες –ηλικίας 42 και 23 ετών- είχαν έναν ακόμη συνεργό, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Λαγούμι

Σε βάρος συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφίας και παράνομης διαμονής.

Όπως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι απήγαγαν 26χρονο ομοεθνή τους μέσα από το σπίτι του και στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε συγγενικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, απαιτώντας ως λύτρα, για την απελευθέρωση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων, με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου.

Λαγούμι

Από την ενδελεχή συλλογή, αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση των ερευνητικών δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, οι δράστες βιαιοπραγούσαν και κρατούσαν δέσμιο τον 26χρονο σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού.