Τομ Χανκς: Τώρα που έγινα Έλληνας πρέπει να πληρώνω φόρους;

 
Τομ Χανκς: Τώρα που έγινα Έλληνας πρέπει να πληρώνω φόρους;

Ενημερώθηκε: 06/01/20 - 22:12

Ο Τομ Χανκς αποθέωσε την Ελλάδα στην τελετή απονομής του Χόλιγουντ «Χρυσών Σφαιρών 2020» όπου τιμήθηκε με το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του.

δημοφιλής ηθοποιός ο οποίος πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης,μίλησε με πολλή αγάπη για την Ελλάδα, ενώ αστειεύτηκε με τις στρατολογικές και εφοριακές του υποχρεώσεις.

μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης

«Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, . Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;» διερωτήθηκε, κάνοντας προφανώς χιούμορ.

«Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα "καταφύγιο". Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος!» δήλωσε με ενθουσιασμό ο Τομ Χανκς.