Τραυματισμός αστυνομικού: «Δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα» λέει ο πατέρας του 18χρονου

 
Τραυματισμός αστυνομικού: «δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα» λέει ο πατέρας του 18χρονου

Ενημερώθηκε: 10/12/23 - 13:13

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ένας 18χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτό που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τη σύλληψη του γιου του τονίζοντας πως «δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα».

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ηταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση.

Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ