Τραυματισμός αστυνομικού: Οι πληροφορίες της αστυνομίας για τον δράστη

 
Τραυματισμός αστυνομικού: Οι πληροφορίες της αστυνομίας για τον δράστη

Ενημερώθηκε: 10/12/23 - 09:14

Πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη φαίνεται να διαθέτει τις τελευταίες ώρες η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το in.gr οι πληροφορίες φαίνεται να προέρχονται από μαρτυρίες προσώπων που έχουν ήδη εξετασθεί από την ΕΛ.ΑΣ και φαίνεται να γνώριζαν τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης ενέργειας έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκτός των 100 περίπου ατόμων που εξήλθαν από το γήπεδο στην διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού βάσει προηγούμενου σχεδιασμού των χούλιγκαν, υπήρχαν κι άλλοι περίπου 7-8 που ήταν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη».

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα παρατηρούσαν τις κινήσεις των ΜΑΤ κι είχαν στη διάθεσή τους φωτοβολίδες, μολότοφ κι άλλα υλικά, τα οποία δεν είχαν μπει στο γήπεδο με τον φόβο των ελέγχων των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σκοπός ήταν με την βοήθεια όσων βρίσκονταν έξω από το γήπεδο να προχωρήσουν σε ένα ισχυρό πλήγμα κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν μπήκαν στο γήπεδο μετά την επίθεση κι έσπευσαν να εξαφανισθούν.

Η αστυνομία διαθέτει πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης που συγκαταλέγεται στα προαναφερόμενα εκτός γηπέδου άτομα και δεν φαίνεται να είναι ανάμεσα στους μέχρι τώρα ελεγχθέντες.

Μάλιστα η δράση του φέρεται να έχει καταγραφεί και σε άλλα επεισόδια.

Με κύριο ζητούμενο την επιβεβαίωση των συγκεκριμένων κρίσιμων πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. και με τα εργαστηριακά ευρήματα κι η πλαισίωση και με άλλα δεδομένα, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπάρξουν και προσαγωγή αυτού ή κι άλλων υπόπτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ