Γιατί η Άννα Κορακάκη απειλεί με μηνύσεις (ΦΩΤΟ)

Γιατί η Άννα Κορακάκη απειλεί με μηνύσεις (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 29/09/17 - 09:13

Είναι από τις ωραιότερες ελληνίδες αθλήτριες και αναμφισβήτητα ένα εκ των προσώπων κάθε χρονιάς, η  Άννα Κορακάκη που είδε μετά τα μετάλλια της στο Ρίο να εκτοξεύεται η αναγνωρισιμότητά της. Την διαφορετική όψη την διαπίστωσε όταν είδε της ling fluent να χρησιμοποιεί το πρόσωπο της εν αγνοία της για διαφήμιση και τώρα απειλεί με μηνύσεις!

Η Άννα Κορακάκη τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της εικόνας της για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς, δίχως τη συναίνεση της. «Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», ξεκαθαρίζει η Κορακάκη.

Η τοποθέτηση της Άννας Κορακάκη

«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», έγραψε στη σελίδα της στο facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καυτό" στριπτίζ έκανε εν αγνοία του διάσημο μοντέλο

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί... ή μήπως (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες στιγμές για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου - Έχασε το μωρό της λίγο πριν τον γάμο!