Γιατί ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέγραψε μόνος του το εξιτήριό του για να βγεί από τον Ερυθρό Σταυρό

Γιατί ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέγραψε μόνος του το εξιτήριό του για να βγεί από τον Ερυθρό Σταυρό
Ενημερώθηκε: 19/07/19 - 22:36

Εξέλιξη στο θέμα της εσπευσμένης εισαγωγής του Αλέξανδρου Ρήγα στο νοσοκομείο είχαμε απόψε. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος υπέγραψε το εξιτήριό του για να βγεί από τον Ερυθρό Σταυρό που είχε μεταφερθεί όταν κατέρρευσε μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. 

Οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, οι γιατροί όμως του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ο ίδιος, ωστόσο, υπέγραψε το εξιτήριό του καθώς επέλεξε να ξεκουραστεί στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LIFESTYLE
 

 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν, ξαφνικά, ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Οι συνεργάτες του, κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον Αλέξανδρο Ρήγα στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Πάντως, ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Τον χειμώνα του 2014 είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.