Καταγγελίες για Σπυρόπουλο – Σταρόβας: Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…

Καταγγελίες για Σπυρόπουλο – Σταρόβας:  Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…
Ενημερώθηκε: 29/01/21 - 15:07

Καταγγελίες για Σπυρόπουλο: Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «ευτυχείτε» για τις καταγγελίες των Αγγελική Λάμπρη, Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά περί πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε:

«Δεν έχω μιλήσει καν με τον Κώστα Σπυρόπουλο και η πρώτη στάση μου ήταν να μην μιλήσω, αλλά επειδή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι κρύβεται κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον, είπα να πω την άποψή μου. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Πληροφορήθηκα τις καταγγελίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει. Γνωρίζοντας τον Κώστα, έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, μην σας πω εκνευρίστηκα κιόλας, έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή.

Όταν ένας άνθρωπος βάζει τη δουλειά του πίσω και τον εαυτό του, προκειμένου να στηρίξει κάποιον άλλον και οικονομικά να τους στηρίζει βάζοντας από την τσέπη του, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να τους στηρίζει κάνοντας το αντίθετο γι’ αυτό το λέω. Εγώ δεν έχω επικοινωνήσει με τον Κώστα. Δεν είχαμε συζητήσει τίποτα. Είμαστε φίλοι.

Να σας πω κάτι που είναι και λίγο επικίνδυνο με ρίσκο να παρεξηγηθώ; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή… Ο Κώστας είναι ένα παιδί ωραίο, ένας ωραίος άντρας έτσι; Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, ήταν φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού…

Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι όλες αυτές οι καταγγελίες, με όλο το σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και μεταφυσικές προεκτάσεις το έχω ζήσει και εγώ προσωπικά».