Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα ιδιωτικό κανάλι με το μέρος του, η ΕΡΤ δεν είναι

Λάκης Λαζόπουλος: Η ΕΡΤ, τα δάνεια μυαλού και η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης
Ενημερώθηκε: 18/06/19 - 22:42

Για άλλη μια Τρίτη ο παρουσιαστής του OpenΛάκης Λαζόπουλος σχολίασε την επικαιρότητα με τον τρόπο του.

Από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σχολίασε την τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Αυτιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΕΡΤ και είπε: «Έτσι είναι τα ιδιωτικά κανάλια, δεν έχει πλέον κανονικά δελτία ειδήσεων, έχει δελτία απόψεων. Αυτό όμως δεν επιτρέπει στην ΕΡΤ να συμπεριφέρεται σαν ιδιωτικό κανάλι. Δεν μπορεί να προβάλλει στο δελτίο ειδήσεων μόνο την ομιλία του Τσίπρα χωρίς κανένα άλλο νέο.

Και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα μεγάλο κανάλι ιδιωτικό να τον στηρίζει δεν υπάρχει λόγος να μετατρέπεται η ΕΡΤ σε κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι πορευόμαστε σε αυτή τη ζωή με δάνεια μυαλού και με την τσέπη. Όταν παλεύεις πρωί μεσημέρι βράδυ να πληρώσεις εφορίες έρχεται κάποια στιγμή που δεν αντέχεις. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί γιατί φτωχοποιήθηκε η μεσαία τάξη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναφορικά με τους δημόσιους υπαλλήλους και πώς θα κυμανθεί το ποσοστό εκείνων που φεύγουν και όσων προσλαμβάνονται σχολίασε: «Θα παίρνει από το δημόσιο υπαλλήλους ένας ιδιώτης και θα τους νοικιάζει.Ο ιδιώτης θα πληρώνει στο δημόσιο τους υπαλλήλους που του παίρνει και θα ξεφορτώνει ακόμα περισσότερο το δημόσιο και σιγά σιγά ιδιωτικοποιείται το κράτος. Θα το έχουν το κράτος 100 άνθρωποι. Θα είμαστε υπάλληλοι 100 ανθρώπων.

Όταν αδειάζει το δημόσιο σταματούν και οι εισφορές στα ασφαλιστικά, άρα θα πάμε σε ιδιωτικές ασφαλιστικές... πολλοί δυσανασχετούν με το πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν, δεν δίνουν λογαριασμό πουθενά, δεν χτυπάνε κάρτες, αλλά είμαστε οι ίδιοι που πάμε στα δημόσια νοσοκομεία και δεν βρίσκουμε τραυματιοφορέα. Έχουμε ένα υπερφορτωμένο δημόσιο που έχει παλιώσει και στο οποίο θα μπορούσε να υπάρξει μια μεταποίηση... ίδιοι άνθρωποι καινούργιες υπηρεσίες»