Λεπτομέρειες για το γάμο Κικίλια - Μπαλατσινού - Νυφικό δια χειρός... Μαρέβας!!!

λεπτομέρειες για το γάμο Κικίλια - Μπαλατσινού - Νυφικό δια χειρός... Μαρέβας!!!
Ενημερώθηκε: 09/06/19 - 11:49

Πλησιάζει η ημέρα που το ζευγάρι Κικίλιας - Μπαλατσινού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου, και σίγουρα η προκήρυξη πρόωρων εκλογών δε δίνει την ευκαιρία για έναν κλασικό μήνα του μέλιτος. 

Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, ένα γραφικό εκκλησάκι που επισκέπτονται συχνά οι δυο τους όταν κάνουν περιπάτους στην περιοχή.

Το ζευγάρι που διανύει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές και ετοιμάζεται προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τον γάμο.

Η Τζένη Μπαλατσινού αυτές τις ημέρες κάνει τις τελευταίες πρόβες νυφικού το οποίο και θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και η Σοφία Τσουβελεκάκη, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

 Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο προκειμένου να λάβουντις ευλογίες του για τον επικείμενο γάμο τους.