Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι συζητά με τους γιους της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι συζητά με τους γιους της
Ενημερώθηκε: 26/05/18 - 11:49

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό people και μίλησε για τους γιους της.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνει μαζί τους ακόμα και για τα πιο λεπτά θέματα που την αφορούν, όπως μια γυμνή φωτογράφιση που έκανε για καλό σκοπό.

 «Με τα παιδιά συζητάμε πολύ. Είναι κάτι που έχουμε χτίσει από τότε που ήταν μικρά. Οπότε, οτιδήποτε και να συνέβαινε στην ζωή μου, θα το συζητούσα πρωτίστως με τα παιδιά και μετά θα έκανα την οποιαδήποτε κίνηση. Ακόμα και για το εξώφυλλο που είχα κάνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εκστρατεία κατά του AIDS και το αφιέρωμα Naked Issue μίλησα με τα παιδιά και εστιάσαμε στο μήνυμα που θα στέλναμε με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Το γνώριζαν πριν το κάνω», είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα τόνισε ότι επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της σε κάθε τους δραστηριότητα λέγοντας:  «Η καθημερινότητά μας είναι κουραστική και απαιτητική. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα θα δώσουν και εξετάσεις για να πάρουν πτυχίο στα αγγλικά, οπότε έχει πέσει επιπλέον διάβασμα. Είμαστε πολύ δεμένοι και μια οικογένεια με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο μπαμπάς τους είναι πάντα πολύ κοντά μας και έχουμε καλή συνεργασία σε σχέση με τα παιδιά. Τον Κώστα θα τον συμβουλευτώ ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη δουλειά μου. Εμπιστεύομαι τη γνώμη του και την ακούω. Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία».