Πέτα τη φριτέζα (11/12): Η Μαριέττα μιλάει για πρώτη φορά στον Κίμωνα ανοιχτά

Πέτα τη φριτέζα (11/12): Η Μαριέττα μιλάει για πρώτη φορά στον Κίμωνα ανοιχτά
Ενημερώθηκε: 11/12/18 - 11:03

Πέτα τη φριτέζα (11/12): Ο Φίλιππος δοκιμάζει τις αντοχές των γονιών του και καταφέρνει άθελα του να βάλει το Μαμαντού σε μπελάδες με το νόμο.

Ο Αντρέας έχει πια συνέλθει και θυμίζει πάλι τον παλιό «καλό»  του εαυτό. Η πιο ριγμένη σε αυτή τη συνθήκη είναι η Φάλον, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει πια την ίδια αντιμετώπιση από τον Αντρέα και απογοητεύεται. Η Ζαμπέλα κάνει την εμφάνιση της στο σπίτι του Αντρέα και ζητάει να τη φιλοξενήσει δεδομένου ότι ο γάμος της είναι κοντά στο τέλος της.

Ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την απόφαση της. Η Μαριέττα μιλάει για πρώτη φορά στον Κίμωνα ανοιχτά για αυτά που νιώθει και τα παράπονα της και η κατάσταση ξεφεύγει. Εκείνη την ώρα ένα παλιό «γραμμάτιο»  έρχεται να υπενθυμίσει στον Κίμωνα μια μεγάλη εκκρεμότητα του. Η Φάλον αποφασίζει να βοηθήσει το Μαμαντού με μία μεγάλη πράξη αυτοθυσίας, την ίδια στιγμή που ο Αντρέας σκέφτεται το γάμο μαζί της. Θα έρθουν σε σύγκρουση αυτά τα δύο γεγονότα; Ποιο είναι το παλιό «γραμμάτιο»  του Κίμωνα και τι θα κάνει με τη Μαριέττα;