Το τελευταίο survivor spoiler: Ποιοι θα περάσουν σήμερα στον μεγάλο τελικό;

Το τελευταίο survivor spoiler: Ποιοι θα περάσουν σήμερα στον μεγάλο τελικό;
Ενημερώθηκε: 28/06/19 - 22:18

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ θα δούμε τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor.

Ο παίκτης που θα κερδίσει θα περάσει στην τελική δυάδα μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα που βρίσκεται ήδη εκεί και περιμένει μετά τη νίκη στο παιχνίδι των συμβόλων.  

Στο επεισόδιο της Πέμπτης μετά από ένα τρομερό αγώνα ασυλίας, ο Μπορά αποχώρησε λίγο πριν το τέλος. Αν και ο Τούρκος τα έδωσε όλα η λευκή ομάδα ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-2 κι έτσι ο ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας αποχώρησε. 

Μάλιστα πριν αποχωρήσει, ευχήθηκε να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά.

Στον όλο πάθος και ένταση αγώνα, η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά. Η μαύρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει με τον Μπορά μετά την ήττα να ξεσπά και να διαλύει τον στίβο μάχης.

Μετά το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ είναι οι παίκτες που πέρασαν στα ημιτελικά.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν θα δούμε τις μεγάλες μάχες για τους παίκτες που θα βρεθούν ένα βήμα από το μεγάλο έπαθλο. Ο στίβος μάχης φαίνεται στο τρέιλερ ότι είναι δύσκολος, χρειάζεται ισορροπία και ο στόχος απαιτεί προσήλωση.  

Υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί ότι στο φετινό Survivor, θα υπήρχαν δύο τελικοί και θα υπήρχε ένας Έλληνας νικητής και ένας Τούρκος.

Όσον αφορά τον ελληνικό τελικό ο παίκτης που θα κερδίσει στον αποψινό ημιτελικό θα περάσει στην τελική δυάδα μαζί με τον παίκτη που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν θα δούμε τις μεγάλες μάχες για τους παίκτες που θα βρεθούν ένα βήμα από το μεγάλο έπαθλο.

Ο στίβος μάχης φαίνεται στο τρέιλερ ότι είναι δύσκολος, χρειάζεται ισορροπία και ο στόχος απαιτεί προσήλωση. Ποιοι θα κερδίσουν;

Από ελληνικής πλευράς η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια παίκτρια που όλοι την θεωρούν φαβορί.
Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχει δείξει και η  Δήμητρα Βαμβακούση. Αλλά και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Στους τελικούς θέλει να περάσει και ο άνδρας της παρέας Νίκος Κοσμάς.

Aπό τουρκικής πλευρά ο Γιουσούφ ήταν από την αρχή ένας από τους δυνατότερους παίκτες. Όπως και η γυναίκα της τουρκικής παρέας η Σεντά. Ωστόσο και ο Εμρέ έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αλλά και ο χαμηλών τόνων Οκάι!

Τι λέει το τελευταίο survivor spoiler

 

Ποιοι θα κερδίσουν; Σύμφωνα με τις καθιερωμένες διαρροές (spoilerαπό ελληνικής πλευράς στον τελικό θα πάει η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ από την τουρκική πλευρά θα πάει η Σεντά