Τόνια Κούμπα: Αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο

Τόνια Κούμπα: Αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο
Ενημερώθηκε: 14/08/20 - 17:39

Η Τόνια Κούμπα είναι μια από τις παίκτριες του φετινού My Style Rocks.

Συμφωνα με κάποιες τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η Τόνια Κούμπα δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο παιχνίδι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, σήμερα έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι#ΝΟΤ», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από το reality μόδας του ΣΚΑΙ και να μην βρίσκεται στο νέο κύκλο.

Η Τόνια Κούμπα είπε χαρακτηριστικά: «Ο κορονοϊός μας έπιασε εξαπίνης. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Τήρησα τη σύμβασή μου και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ. Με την άρση αυτού μιλάω πολύ ανοιχτά και αφιλτράριστα. Έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και έκανε τον κύκλο του. Είμαι ένας άνθρωπος που αν ολοκληρωθεί κάτι και κάνει τον κύκλο του, πολύ δύσκολα επανέρχομαι. Σαν παιδί των media που μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, ήρθε η ώρα να το καρπωθώ. Θα πω στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον κλάδο, χαμηλά η μπάλα, παιδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι νούμερα»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.