Άγριες Μέλισσες: Βγήκαν τα όπλα στο Διαφάνι - Ο εμφύλιος προ των πυλών (ΦΩΤΟ)

Άγριες Μέλισσες: Βγήκαν τα όπλα στο Διαφάνι - Ο εμφύλιος προ των πυλών (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/05/20 - 21:58

Άγριες Μέλισσες (18/5): Τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα δούμε το πρώτο νέο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετά τη διακοπή του σίριαλ από τον ΑΝΤ1 λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Και αυτό, αν όλα πάνε καλά και τα νέα γυρίσματα αρχίσουν στις 11 Μαΐου, όπως έχει προγραμματιστεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς, μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού, στις 18 Μαΐου:

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του στο επεισόδιο που αν όλα πάνε καλά θα προβληθεί τη Δευτέρα (18-05) στις «Άγριες Μέλισσες»;

Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, καθώς ο Δημητράκης τον πλησιάζει στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (18-05) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Άγριες Μέλισσες: Βγήκαν τα όπλα στο Διαφάνι - Ο εμφύλιος προ των πυλών (ΦΩΤΟ)