Ανδρέας Γεωργίου: Ο παράξενος όρος στο συμβόλαιο με τον Alpha

Ανδρέας Γεωργίου: Ο παράξενος όρος στο συμβόλαιο με τον Alpha
Ενημερώθηκε: 21/06/19 - 12:16

Ανδρέας Γεωργίου: Ο δημιουργός του Τατουάζ παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα αναφέρθηκε στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Alpha.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης: 

Υπογράψατε ή βρίσκεστε ακόμη σε συζητήσεις;

Έγιναν κάποιες συζητήσεις. Έχουμε καταλήξει, όμως, σε συγκεκριμένη συμφωνία με κάποια κανάλια τα οποία αναμένουν το δικό μας ok για να τεθεί σε εφαρμογή αυτή η συνεργασία.

Εννοείς ότι θα υπάρξει συμφωνία με περισσότερα κανάλια;

Έχουμε μιλήσει σχεδόν με όλα τα κανάλια που εξέφρασαν το ενδιαφέρον να συζητήσουν μαζί μας. Έχουν γίνει κάποιες αρχικές βολιδοσκοπήσεις και κάποια δεύτερα ραντεβού, αλλά λόγω του συμβολαίου μας με τον Alpha δεν μπορούμε να δεσμευτούμε κάπου αν δεν ολοκληρωθεί πλήρως η συμφωνία μου με το κανάλι.

Υπάρχει, δηλαδή, ειδική ρήτρα που σας απαγορεύει την συμφωνία με άλλο κανάλι, μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό σας με τον Alpha;

Έχω δικαίωμα να συζητήσω με οποιοδήποτε κανάλι, αλλά όχι να υπογράψω.

Ποιο κόστος θα έχει για εσάς το ενδεχόμενο διαρροής του ονόματος του σταθμού;

Δεν θα υπάρξει κάποιο κόστος. Πρέπει, όμως, να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία για να μπορέσουμε να προβούμε στην οποιαδήποτε συνεργασία.

Ο Alpha Ελλάδος είναι ένα από τα κανάλια που συζητάτε;

Ο Alpha Ελλάδος είναι το κανάλι με το οποίο έχουμε ήδη συμφωνήσει για την προβολή της δεύτερης μας σειράς, «Αστέρια στην άμμο», που θα είναι συμπαραγωγή με τον Alpha Κύπρου.

Το ίδιο ισχύει και για τις «8 λέξεις»;

Με όποιο κανάλι έχουμε μιλήσει έχουμε ξεκαθαρίσει ότι τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς στην Κύπρο θ’ ανήκουν αποκλειστικά σε μας, ώστε να συμφωνήσουμε με όποιο σταθμό επιλέξουμε για την προβολή της.