Διαρροές Survivor spoiler (24/2): Είναι Επίσημο! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler (24/2): Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα του επάθλου – Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει;
Ενημερώθηκε: 24/02/21 - 21:27

Survivor spoiler (24/2): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα που θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία.

Ας δούμε όμως τι έχει συμβεί έως τώρα. Το βράδυ της Τρίτης είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor για τον οποίο οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε πήραν τη νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν αγωνίστηκε αν και το ιατρικό τιμ της παραγωγής είχε δώσει το πράσινο φως για να μπει στον στίβο μάχης. Μάλιστα οι μπλε ομάδα εκτός από την ασυλία απόλαυσε και το έπαθλο φαγητού. Οι «μπλε» έχουν αρχίσει να φτιάχνουν ξανά ένα σερί νικών, αφού η ομάδα τους έχει δυναμώσει αρκετά.  

Η ήττα οδήγησε την κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού του 2021 και στην ψηφοφορία. Με οκτώ ψήφους δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση βγήκε η Σοφία Μαργαρίτη η οποία δεν υπερασπίζεται τόσο την Ανθή Σαλαγκούδη όσο τον πατέρα της. Μάλιστα στο συμβούλιο η Σοφία επιτέθηκε ξανά στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά για τους γνωστούς λόγους τους οποίους και επαναλαμβάνει συνεχώς. Εν συνεχεία ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Καρολίνα που είχε την ατομική ασυλία να δώσει την τρίτη υποψήφια για υποχώρηση και αυτή ήταν Μαριάνθη Κάσδαγλη

Πάμε τώρα σε αυτά που σας ενδιαφέρει περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου και ποια από τις παίκτριες αποχωρεί. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα είναι η μπλε και η επικρατέστερη παίκτρια για αποχώρηση είναι η Μαριάνθη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ