Διαρροές survivor (spoiler): Αυτός αποχωρεί σήμερα (27/01) από το παιχνίδι

Διαρροές survivor (spoiler): Αυτός αποχωρεί σήμερα (27/01) από το παιχνίδι
Ενημερώθηκε: 27/01/21 - 11:56

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ η αγωνία κορυφώνεται, καθώς στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει συμβεί έως τώρα. Τη Δευτέρα που πέρασε είδαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το οποίο έχασε η κόκκινη ομάδα. Στην ψηφοφορία του νησιού βγήκε πρώτη υποψήφια με μεγάλη διαφορά η Ασημίνα Ιγγλέζου η οποία ενοχλήθηκε έντονα από την υποψηφιότητά της και πλέον θεωρείται ξένο σώμα για τη ομάδα, αφού έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με τους αντιπάλους παρά με τους συμπαίκτες της.

Εν συνεχεία παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας του Survivor. Ο Γιώργος Κοψιδάς κατάφερε να κερδίσει με χαρακτηριστική ευκολία παλεύοντας στο τέλος με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο.  Μετά από αυτή τη νίκη ο Γιώργος Κοψιδάς πήρε το τοτέμ της ασυλίας και είχε την δυνατότητα να επιλέξει έναν ακόμη παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση. Χθες είδαμε τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 2021 που νικητές ήταν ξανά οι μπλε. Η κόκκινη ομάδα πήγε ξανά στο συμβούλιο του νησιού και μετά την ψηφοφορία δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση, μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Κοψιδάς κλήθηκε να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο και επέλεξε φυσικά τον Περικλή Κονδυλάτο με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις και τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στο φετινό Survivor δεν θα ψηφίσει αγωνιστικά.

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου. Κρατήστε όμως ανοιχτό  και ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει η μεγάλη ανατροπή και οι διαρροές (spoiler) να πέσουν έξω. Αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου