Διαρροές Survivor spoiler: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (4/4) το αγώνισμα επάθλου

Διαρροές Survivor spoiler: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (4/4) το αγώνισμα επάθλου
Ενημερώθηκε: 04/04/21 - 19:39

Survivor spoiler (4/4): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα επάθλου με αυτή τη σύνθεση των δύο ομάδων.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Μετά το σερί των νικών της μπλε ομάδας αλλά και την κατάσταση στην κόκκινη ομάδα η παραγωγή έκρινε ότι θα πρέπει να γίνουν ανασχηματισμοί στις δύο ομάδες, με τους παίκτες να χωρίζονται εκ νέου σε ομάδες. Ωστόσο, ο διαχωρισμός θα γίνει από τον δυνατότερο παίκτη της κάθε ομάδας. Σύμφωνα με τις διαρροές (spoiler) η καλύτερη παίκτρια της κόκκινης ομάδας είναι η Καρολίνα, ενώ της μπλε ο Τζέιμς Καφετζής.

Όλες οι τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα θα αποτελείται από τους: Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Αλέξη Παππά, Ηλία Μπόγδανο, Τριαντάφυλλο, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικολέτα Μαυρίδη και Γιώργο Ασημακόπουλο. Από την άλλη η μπλε ομάδα θα αποτελείται από τους: Τζέημς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Κόρομι, Παύλο Γαλακτερό, Κώστα Παπαδόπουλο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά και Ελένη Χαμπέρη.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Όπως είναι αναμενόμενο όλοι σας θα αναρωτιέστε ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την αποψινή νίκη. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν την αποψινή νίκη κατακτούν για ακόμη μία φορά οι μπλε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ