Διαρροές Survivor spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτοί κερδίζουν σήμερα (3/5) το αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler (3/5): Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου και ασυλίας
Ενημερώθηκε: 03/05/21 - 19:44

Survivor spoiler (3/5): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, η οποία θα συνοδεύεται και με ένα συναρπαστικό έπαθλο.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η κόκκινη ομάδα είναι πιο δεμένη από ποτέ, με τον Τριαντάφυλλο να έχει ενταχθεί για τα καλά πλέον στην ομάδα. Από την άλλη, η μπλε ομάδα «θρηνεί» την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου και για ακόμη μία φορά οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης γίνονται πάλι στόχος των συμπαικτών του.

Πάμε τώρα στα σημερινά! Στο αποψινό επεισόδιο, οι νικητές του αγωνίσματος θα απολαύσουν ένα εκπληκτικό πασχαλιάτικο τραπέζι με αρνί, κοκορέτσι, τσουρέκια και αυγά κάτι που φυσικά θα συνοδεύεται με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ωστόσο, πρόκειται για ένα στίβο μάχης που η πλειονότητα του θα διασχίζεται μέσα από το νερό και ο στόχος φαίνεται να είναι για ακόμη μία φορά απαιτητικός. Σύμφωνα, λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει το αποψινό έπαθλο είναι η κόκκινη. Έτσι οι μπλε θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στον τάκο και η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει θα αλλάξει μια και καλή τις ισορροπίες της ομάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ