ΕΛΙΦ (5/3): Ποιο αντάλλαγμα ζητάει ο Ουμίτ από τον Μουράτ για να τον βοηθήσει να ξεχρεώσει

ΕΛΙΦ (5/3): Ποιο αντάλλαγμα ζητάει ο Ουμίτ από τον Μουράτ για να τον βοηθήσει να ξεχρεώσει
Ενημερώθηκε: 04/03/20 - 18:58

ΕΛΙΦ (5/3): Σανίδα σωτηρίας για τον Μουράτ, είναι ο Ουμίτ, καθώς θέλει να του δώσει χρήματα να ξεχρεώσει, αλλά το αντάλλαγμα που του ζητάει τον προβληματίζει. Θα το κάνει;

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Πέμπτης 5 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ θέλει να της μιλήσει για τον πλειστηριασμό αλλά η Μελέκ μιλάει πρώτη και του λέει πως η Αρζού αγόρασε το σπίτι. Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να της πει πως το γνώριζε. Μετανιώνει επειδή δεν το είπε νωρίτερα στη Μελέκ και έμαθε αυτή και η οικογένειά της με τόσο άκομψο τρόπο το άσχημο νέο. Η Ελίφ λέει στον Ταϊλάν πως θα μετακομίσει με την οικογένειά της. 

Η μικρή του λέει πως φεύγοντας από το κτήμα είναι σαν να αφήνει πίσω τις αναμνήσεις με τον πατέρα της. Ο Ουμίτ συναντάει τον Μουράτ και του δίνει τα χρήματα για να ξεχρεώσει το χρέος του. Όμως ο Μουράτ θα πρέπει να κάνει κάτι για εκείνον. Θα πρέπει να δουλέψει στην εταιρία του Ερκούτ και να του δίνει αναφορά για όλα.

Η οικογένεια Εμίρογλου αναζητεί ένα σπίτι με αρκετά δωμάτια για όλους. Η Αρζού έρχεται στο σπίτι και τους λέει πως θα μείνει από εκείνη τη στιγμή. Τους ζητάει να κάνουν ησυχία γιατί θέλει να ξεκουραστεί και πετάει τα ρούχα τους από το δωμάτιο, που επιλέγει να μείνει. 

Ο Σελίμ τρελαίνεται από θυμό και την απειλεί. Της λέει να είναι προσεχτική μέχρι να φύγουν από το σπίτι. Ο Μουράτ είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να δεχθεί την πρόταση του Ουμίτ. Ή θα πιάσει δουλειά στην εταιρία του Ερκούτ και θα τον κατασκοπεύει ή θα έχει σοβαρά προβλήματα με τον τοκογλύφο, που του χρωστάει χρήματα...