ΕΛΙΦ (9/4): Ανατροπή! Τραυματίζεται στο κεφάλι η Αρζού...

ΕΛΙΦ (9/4): Ανατροπή! Τραυματίζεται στο κεφάλι η Αρζού...
Ενημερώθηκε: 08/04/20 - 19:36

ΕΛΙΦ (9/4): Μια απρόσμενη εξέλιξη θα φέρει ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης 9 Απριλίου. Η Αρζού στην προσπάθειά της να πάρει με τη βία την Γκόντζα με το μέρος της, παλεύει μαζί της και τότε συμβαίνει κάτι απροσδόκητο. Πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της στα σκαλιά.

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Πέμπτης 9/4, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και νιώθει καλύτερα. Η Μελέκ και η υπόλοιπη οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της.

Η Αρζού πηγαίνει στο παλιό της σπίτι και τσακώνεται με την Ασουμάν. Η Γκόντζα ακούει τον καυγά και θυμάται όλο το παρελθόν της.

Η Μπαχριγιέ με τον άντρα, που υποδύεται τον σύζυγό της, πηγαίνουν στο σπίτι και πετάνε έξω όλα τα πράγματα της οικογένειας Εμίρογλου και αλλάζουν την κλειδαριά. Η Γκόντζα εξακολουθεί να φέρεται σαν να μην θυμάται τίποτα.

Η Μελέκ με τον Γιουσούφ πηγαίνουν στο σπίτι της Μπαχριγιέ αλλά εκείνη δεν τους ανοίγει. Εκείνη τη στιγμή η Ελίφ λιποθυμάει αλλά συνέρχεται γρήγορα.

Η Μπαχριγιέ βγαίνει έξω και η Μελέκ την πλησιάζει οργισμένη. Η Μπαχριγιέ προσφέρεται να πάρει την Ελίφ μέσα στο σπίτι αλλά η Μελέκ αρνείται.

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ και τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν γιατί έχουν ήδη σπίτι. Δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί αλλά ο Γιουσούφ επιμένει. Τελικά τον ακολουθούν.

Ο Γιουσούφ τους πηγαίνει στο σπίτι του, που αγόρασε πάλι. Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι με τρεις ορόφους και κήπο. Αρχικά δε δέχονται την προσφορά του αλλά ο Γιουσούφ τους πείθει. Κάποιες γυναίκες στη γειτονιά πιστεύουν πως ο Γιουσούφ παντρεύτηκε πάλι.

Ο Γιουσούφ μοιράζεται με τη Μελέκ μια δυσάρεστη ανάμνηση από τον πατέρα του.

Ο Μουράτ νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ενώ η Αϊλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.