Ελίφ (9/4): Κερέμ - Παρλά φιλιούνται και η Σουρεγιά ζηλεύει

Ελίφ (9/4): Ο Κερέμ και η Παρλά φιλιούνται
Ενημερώθηκε: 09/04/21 - 14:01

Ελίφ (9/4): Ο Κερέμ αρχίζει να έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά, την παιδική του φίλη. Οι δυο τους διασκεδάζουν πολύ και η Σουρεγιά σκέφτεται πόσο τον αγαπάει.

Ο Ταρίκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι της Ράνα και μεταδίδει τη νευρικότητά του και στη Χουμεϊρά. Όταν ο Τζεμ και η Ράνα είναι στην κουζίνα ο Ταρίκ λέει στη γυναίκα του πως θέλει να φύγουν. Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα επειδή καταστρέφει άλλη μια ωραία βραδιά της. Το δείπνο που ακολουθεί, είναι ένα πραγματικό βασανιστήριο για τον Ταρίκ και ανακουφίζεται όταν η βραδιά τελειώνει. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του άντρα της.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά περνούν όμορφες στιγμές. Το επόμενο πρωί, ο Κερέμ σκέφτεται πως ερωτεύεται τη Σουρεγιά και δυσκολεύεται να το αποδεχθεί. Η Σουρεγιά ξυπνάει ευτυχισμένη γιατί πέρασε ένα υπέροχο βράδυ με τον Κερέμ. Η Παρλά είναι στην έπαυλη άρρωστη και η Χουμεϊρά δεν την αφήνει να πάει σπίτι της σε αυτή την κατάσταση γιατί οι γονείς της λείπουν στο εξωτερικό. Η Παρλά σκέφτεται πως είναι καλό να μείνει εκεί για να μην αφήσει μόνους τον Κερέμ με τη Σουρεγιά. Ανεβαίνει στον πάνω όροφο να δει τον Κερέμ και όταν τον βλέπει λιποθυμάει. Ο Κερέμ την παίρνει αγκαλιά και η Σουρεγιά βλέπει τη σκηνή και την παρεξηγεί.

Νομίζει πως ο Κερέμ και η Παρλά φιλιούνται και επιστρέφει στο δωμάτιό της κλαίγοντας. Ο Κερέμ προσπαθεί να φροντίσει την Παρλά, η οποία είναι σε κακή κατάσταση. Η Σουρεγιά ζηλεύει και πιστεύει πως ο Κερέμ και η Παρλά έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο…