Φως στο Τούνελ: Η Αλίσια Κλίμεκ, η γυναίκα που δεν αναζήτησε κανείς...

Φως στο Τούνελ: Θαμμένη στα αζήτητα η Αλίσια Κλίμεκ;
Ενημερώθηκε: 16/02/19 - 19:24

 Στο Φως στο Τούνελ της Παρασκευής (15/2) δεν είχαμε μόνο την υπόθεση Γραικού, ούτε μόνο την υπόθεση του θιασάρχη της Αίγινας, αλλά και ακόμα μια τραγική ιστορία με μια αγνοούμενη γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία.

Η φωτογραφία της, στους αγνοούμενους του Τούνελ,  παρέπεμπε σε μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που είχε χάσει τη ζωή της από καρδιακό επεισόδιο και έχει ταφεί από τον Δεκέμβριο του 2017, στα αζήτητα.

Την ίδια χρονική περίοδο η Αλίσια Κλίμεκ, 60 χρόνων, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη της που ζει στην Γερμανία.  Της ανέφερε ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και  δυο κυρίες είχαν προσφερθεί να την πάνε σε νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν έμαθε κάτι γι αυτήν.

"

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ στις 10 Δεκεμβρίου του 2017, σύμφωνα με το anikolouli.gr ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ κλήθηκε και παρέλαβε από τη συμβολή των οδών Σωνιέρου και Παλαιολόγου, στην Πλατεία Βάθη, μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, με καρδιακό επεισόδιο. Διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» στα Πατήσια όπου και απεβίωσε.  Λόγω έλλειψης προσωπικών εγγράφων καταχωρήθηκε ως αγνώστων στοιχείων.  Μετά από αρκετό καιρό που δεν την αναζήτησε κανείς,  ετάφη στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Η επίσημη απάντηση θα δοθεί μετά και την απαραίτητη ταυτοποίηση γενετικού υλικού με μέλη της οικογένειας της που θα ταξιδέψουν από την Γερμανία στην Αθήνα, γι αυτόν τον σκοπό.