Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγρια σύγκρουση για την Ιουλία και τη Μυρτάλη

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγρια σύγκρουση για την Ιουλία και τη Μυρτάλη

Ενημερώθηκε: 10/06/22 - 23:04

Απρόσμενα γεγονότα πρόκειται να συμβούν, λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν, στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με spoiler σύντομα η Ιουλία και η Μυρτάλη έχουν μία άγρια σύγκρουση.

Η Μυρτάλη βλέπει την εταιρεία καλλυντικών της να αποφέρει σημαντικά κέρδη, ενώ το γεγονός ότι κατέκτησε το 51% της οικογενειακής επιχείρησης τη γεμίζει παραπάνω ευθύνες.

Αυτή η διπλή επιτυχία, όμως, αρχίζει σταδιακά να αλλοιώνει τον χαρακτήρα της, θυμίζοντας τον πατέρα της.

Σύμφωνα με spoiler, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ιουλία προσπαθεί να λογικέψει την αγαπημένη της ανιψιά, η οποία έχει υιοθετήσει πρακτικές και απόψεις του πατέρα της, αλλά εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Είναι αποφασισμένη να λέει και να κάνει οτιδήποτε θεωρεί εκείνη σωστό. Κάθε μέρα που περνάει, η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως τα μυαλά της έχουν πάρει αέρα και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει.

Κάποια στιγμή, η νεαρή κοπέλα ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην οικογενειακή επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά, όμως, τους βρίσκει όλους απέναντί της, ακόμη και την Ιουλία, με την οποία έχει μία άγρια σύγκρουση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ