Η Γη της Ελιάς-Spoiler: Η Μυρτάλη αλλάζει συμπεριφορά και αναστατώνει την οικογένεια της

 
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη αλλάζει συμπεριφορά και αναστατώνει την οικογένεια της

Ενημερώθηκε: 27/05/22 - 19:56

Νέα πρόσωπα έρχονται στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», πυροδοτώντας απρόσμενες εξελίξεις. Σύμφωνα με spoiler η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της.

Η Μυρτάλη, από τη στιγμή που η εταιρεία καλλυντικών της άρχισε να αποφέρει κάποια κέρδη, και από τότε που εξασφάλισε το 51% των μετοχών στην οικογενειακή επιχείρηση, βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Μόνο που έχει αρχίσει να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της. Σύμφωνα με spoiler ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά πηγαίνουν στην Αθήνα για την εκδήλωση βράβευσης για την ποιότητα του ελαιολάδου τους, καθώς επίσης και για τη «χρυσή» συμφωνία που έκαναν με τους Αμερικανούς.

Εκεί, όταν βγάζουν λόγο, κανένας τους δεν κάνει αναφορά στη Μυρτάλη, που έχει και την πλειοψηφία των μετοχών. Γεγονός που την ενοχλεί και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Ισίδωρο, καθώς είναι σίγουρη ότι αυτός ευθύνεται.

Έκτοτε, λοιπόν, τα μέλη της οικογένειάς της αναστατώνονται κι αρχίζουν να ανησυχούν για την κοπέλα, αφού βλέπουν ότι ο χαρακτήρας της θυμίζει έντονα εκείνον του αυταρχικού και σκληρού πατέρα της, του Ιπποκράτη, και δεν τους αρέσει. Έτσι, λοιπόν, προσπαθούν να την επαναφέρουν στην πραγματικότητα και να της θυμίσουν ποια είναι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ