Κι άλλος χοντρός καυγάς στην ΕΡΤ - Πιάστηκαν δυο κυρίες μεταξύ τους

Κι άλλος χοντρός καυγάς στην ΕΡΤ - Πιάστηκαν δυο κυρίες μεταξύ τους
Ενημερώθηκε: 14/03/19 - 14:06

Το περιστατικό στην ΕΡΤ μεταξύ των δυο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος δεν είναι το μόνο που έγινε στο Ραδιομέγαρο.

Είχε προηγηθεί – επίσης, άγριος καβγάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μεταξύ δυο στελεχών της ενημέρωσης γένους θηλυκού, ευτυχώς χωρίς να γρονθοκοπήσει η μια την άλλη!

Ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν εξίσου βίαιη λεκτικά η αντιπαράθεση των δυο στελεχών, με συνέπεια η δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση να ανεβάσει πίεση και να δεχθεί τη βοήθεια των συναδέλφων της πριν αποχωρήσει για το σπίτι της!

Ο καβγάς των δυο γυναικών ξεκίνησε όταν η νεαρότερη δημοσιογράφος και ταυτόχρονα ανώτερο στέλεχος της ενημέρωσης, επιτέθηκε φραστικά σε αρχισυντάκτρια απειλώντας την ότι “Θα την τελειώσει”… Ακολούθησαν κάμποσα κοσμητικά επίθετα και η αρχισυντάκτρια προσβεβλημένη αποχώρησε από την εργασία της και ακόμη και σήμερα λέγεται οτι δεν έχει επιστρέψει!

Πρόσωπα που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό περιγράφουν σε κατάσταση υστερίας τη νεαρότερη δημοσιογράφο με τις αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες η οποία όμως αγνοεί το αντικείμενο που της έχει ανατεθεί, άλλωστε ρουσφετολογικά βρέθηκε στη θέση που κατέχει… Και σε αυτό αποδίδουν οι περισσότεροι τις συχνές υστερίες της, ως προκάλυμμα δηλαδή της ανεπάρκειας της!

Πηγή: enimerosi24