Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν εξελίχθηκαν οι κουβέντες με τον ΑΝΤ1»

 
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν εξελίχθηκαν οι κουβέντες με τον ΑΝΤ1»

Ενημερώθηκε: 25/01/19 - 11:58

Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου σχετικά με το κανάλι που θα καταλήξει.

Survivor Πανόραμα

ΣΚΑΙ

Την περασμένη σεζόν η παρουσιάστρια έκανε τοστον , αλλά μετά το τέλος του reality επιβίωσης οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.

ΑΝΤ1

Alpha

νέα τηλεοπτική σειρά

Η παρουσιάστρια είχε συνομιλίες με τους ανθρώπους του για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου οι οποίες όμως δεν είχαν αίσιο τέλος με αποτέλεσμα να αναζητήσει, αλλού την νέα τηλεοπτική της στέγη. Τελικά κατέληξε στον που θα πρωταγωνιστήσει σε μια .

Πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις σε εκδήλωση που παρευρέθηκε λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Συζητούσαμε πολλά πράγματα, τελικά δεν εξελίχθηκαν οι κουβέντες με τον ΑΝΤ1. Το σίριαλ αυτό του Alpha πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γυρίσματα γιατί έχω και πολλά χρόνια».

Μπάγια Αντωνοπούλου

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα δώσει συμβουλές στην που μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1 φέτος θα παρουσιάσει την εκπομπή για το reality επιβίωσης η παρουσιάστρια και ηθοποιός είπε: «Δεν έχω να δώσω συμβουλές στη Μπάγια Αντωνοπούλου. Το Πανόραμα εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα, αυτό καθαυτό το Survivor».