Ο Γ. Παπαδάκης (δεν) μιλά... για το συμβάν με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Ο Γ. Παπαδάκης (δεν) μιλά... για το συμβάν με την Μπάγια Αντωνοπούλου
Ενημερώθηκε: 21/03/19 - 14:06

Γιώργος Παπαδάκης - Μπάγια Αντωνοπούλου, ένα θέμα που (για ακατανόητο λόγο) ιντριγκάρει θεατές και αναγνώστες. Άπαντες έχουν κάτι να πουν, κάτι να σχολιάσουν, κάτι να ρωτήσουν. Άπαντες πλην... πρωταγωνιστών βέβαια. 

Για την πρώην συνεργάτιδά του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ερωτήθηκε  ο Γιώργος Παπαδάκης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σχολίασε  πως έχουν μιλήσει όλοι έκτος από αυτόν για την παραίτηση της πρώην συνεργάτιδάς του Μπάγιας Αντωνοπούλου. Ο κ. Παπαδάκης τόνισε πως δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους και της ευχήθηκε να φτάσει ψηλά.

«Οχι, δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Aνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την Παραμονή Χριστουγέννων», είπε μεταξύ άλλων.