Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Οι προετοιμασίες του Αλί που είχαν… τραγικά αποτελέσματα

Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Οι προετοιμασίες του Αλί που είχαν… τραγικά αποτελέσματα
Ενημερώθηκε: 03/07/20 - 16:25

Ο γιατρός – Η ιστορία ενός θαύματος: Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά που φέτος σημείωσε τεράστια επιτυχία, τόσο στην Τουρκία, όσο και στη χώρα μου που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Οι Έλληνες τηλεθεατές λάτρεψαν τον Αλί και καθηλώθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες παρακολουθώντας τις περιπέτειές του στο νοσοκομείο, αλλά και το ειδύλλιο με τη Νάζλι. Ο κοροναϊός όμως άλλαξε τα δεδομένα και τα γυρίσματα στην Τουρκία διακόπηκαν κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η σειρά να ολοκληρωθεί πρόωρα και ο πρώτος κύκλος να παραταθεί για την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η αναμονή του κόσμου είναι τόσο μεγάλη για τον νέο κύκλο του «γιατρού» που οι υπεύθυνοι του καναλιού που προβάλλεται τροφοδοτούν συνεχώς τα social media της σειράς με διάφορες ιστορίες από τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί. Τελευταίο βίντεο που ανέβηκε ήταν οι στιγμές που προετοιμαζόταν ο Αλί για κάποιες καταστάσεις που θα αντιμετώπιζε με την κατάληξη να είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με ότι είχε υπολογίσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bizi, yapılan ön hazırlıklara uymayan itiraflar bitirdi... 😅 #AlNaz #MucizeDoktor @foxturkiye

A post shared by Mucize Doktor (@mucizedoktorfox) on

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του γιατρού θα αρχίσουν αυτό τον μήνα και το καστ θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο από πέρυσι. 

Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα προβληθεί στη χώρα μας ο δεύτερος κύκλος παράλληλα με την Τουρκία, ή αν πρώτα θα ολοκληρωθεί και θα τον δούμε το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ