Πράσινο φώς σε τρείς εκπομπές της ΕΡΤ1

 
Πράσινο φώς σε τρείς εκπομπές της ΕΡΤ1

Ενημερώθηκε: 20/03/23 - 11:23

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ 1, λίγο πριν γίνει η παύση εργασιών λόγω εκλογών, δίνει το πράσινο φως στη συνέχεια κάποιων παλιών πρότζεκτ που θα συνθέσουν το πρόγραμμα για του χρόνου.

Έτσι τρεις εκπομπές της ΕΡΤ1 ήδη έχουν πάρει το πράσινο φώς για το πρώτο μισό της επόμενη σεζόν.

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1», με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13.00.

Το ok παίρνει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13.00-15.00. Η ΕΡΤ πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο δίδυμο και θέλει να το στηρίξει ακόμα περισσότερο… Μάλιστα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά δεν αποκλείεται να είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν το νέο show που θα έχει η ΕΡΤ για την ανάδειξη του τραγουδιού της Eurovision το 2024.

Η τρίτη εκπομπή είναι φυσικά το «Στούντιο 4», με τους Νάνου Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, που προβάλλεται τις ίδιες ημέρες στις 16.00-19.00. Η Συγκεκριμένη μάλιστα εκπομπή ,σημειώνει σημαντική άνοδο στην τηλεθέαση, δίνοντας έτσι μεγάλη ανάσα στο κανάλι αφού ανεβάζει το μέσο όρο του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ