Σασμός-Spoiler: Νέος έρωτας για την Αργυρώ

 
Αυτός είναι ο ηθοποιός που της "κλέβει" την καρδιά

Ενημερώθηκε: 10/02/22 - 20:42

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», καθώς ο θάνατος του Πετρή έχει ανατρέψει τα όσα ξέραμε και έχει φέρει μεγάλες ανατροπές.

Ο χωρισμός του Αστέρη με την Αργυρώ ήταν αναπόφευκτος, ωστόσο αυτό που αλλάζει τα δεδομένα, είναι πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αργυρώ να ερωτεύεται.

Ο άντρας που η Αργυρώ θα βρει παρηγοριά, προσπαθώντας να διαγράψει από τη ζωή της τον Αστέρη που σκότωσε τον αδερφό της, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χριστοδούλου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο. Κάποιες από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα. Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

https://www.thepressroom.gr/tags/sasmos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ