Τηλεθέαση (10/02): Ο ΑΝΤ1 πιάνει κορυφή με το YFSF και στον ΣΚΑΙ…κλαίνε με το Survivor

Τηλεθέαση (10/02): Ο ΑΝΤ1 πιάνει κορυφή με το YFSF και στον ΣΚΑΙ…κλαίνε με το Survivor
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 11:51

Τηλεθέαση (10/02): Μεγάλη μάχη δίνουν τα κανάλια το βράδυ της Κυριακής για να κερδίσουν τη  μάχη της Prime Time.

Χθες λοιπόν είχαμε ξεκάθαρο νικητή και αυτός ήταν ο ΑΝΤ1. Τα  στελέχη του καναλιού μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι με την επιλογή τους να κάνουν για μια ακόμη χρονιά του Your Face Sounds Familiar αφού το κοινού το έχει αγκαλιάσει χαρίζοντας στο κανάλι του Αμαρουσίου εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει κάθε Κυριακή τον καλύτερό της εαυτό και ανταμείβεται από το τηλεοπτικό κοινό.

Και την ώρα που στον ΑΝΤ1 πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στον ΣΚΑΙ κλαίνε. Το πολλά υποσχόμενο Survivor θα ενδιαφέρει το κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης δεν πλησιάζουν ούτε τις επιδόσεις ούτε του Survivor 2 το οποίο κατά κοινή ομολογία δεν είχε πάει καθόλου καλά. Ο Τούρκος παραγωγός φέτος άλλαξε το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι επιλογές του να μην δικαιώνονται έως τώρα και αναζητούνται άμεσες και δραστικές λύσεις για να σωθεί η παρτίδα που μοιάζει νωρίς-νωρίς χαμένη. Για τον Ατζούν Ιλιτζαλί φέτος είναι κρίσιμη η χρονιά αφού από τις επιδόσεις των παραγωγών του θα εξαρτηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου. Μέχρι τώρα εκτός από το « Τhe Voice» όλες οι υπόλοιπες επιλογές του κινήθηκαν και κινούνται από τη βάση και κάτω. 

Πιο συγκεκριμένα τα βράδυ της Κυριακής το σόου μεταμφιέσεων κατέκτησε την κορυφή με 23,1% στο γενικό σύνολο και 21,19% στο δυναμικό κοινό 18-54. Την  ίδια ώρα το Survivor σημείωνε 16,3% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό σε ένα επεισόδιο που είχε και αγώνισμα ασυλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι  αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη για το reality επιβίωσης αφού επανέρχονται τόσο το Champions League, όσο και το Europa League ου σίγουρα θα πάρουν μεγάλο μερίδιο από την τηλεθέαση.

Τι θα κάνουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΙ για να σώσουν την παρτίδα; Σίγουρα κάποια πράγματα θα αλλάξουν αλλά η κατάσταση φαίνεται δύσκολα αναστρέψιμη.