Ζήσε αλλιώς 26/05: Πώς θα γλιτώσουμε θερμίδες στην ταβέρνα;

 
Ζήσε αλλιώς 26/05: Πώς θα γλιτώσουμε θερμίδες στην ταβέρνα;

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 12:52

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Σε τι διαφέρει η αλωπεκία από την τριχόπτωση; Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Κατερίνα Λαμπρινοπούλου εξηγεί τις διαφορές και το μοντέλο, Χαρά Παππά, αναφέρεται στη δική της περιπέτεια με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που υπάρχει από γενιά σε γενιά στην οικογένειά της. Δείτε ένα απόσπασμα από την προσωπική εμπειρία της Χαράς Παππά, που θα προβληθεί σήμερα στο «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ»:Γιατί χρειάζεται ένας επαγγελματίας υγείας να έχει ενσυναίσθηση; Ο ψυχολόγος Βασίλης Κιοσσές επισημαίνει τη σημαντικότητα που έχει η ενσυναίσθηση στον τομέα της ιατρικής καθώς και τα οφέλη του ασθενή που έχει απέναντί του έναν γιατρό, ο οποίος μπορεί να «μπει» στη θέση του. 

Η συχνοουρία είναι σημάδι ακράτειας; Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος & ουρογυναικολόγος Αλέξανδρος Δέρπαπας, εξηγεί όσα πρέπει να ξέρουμε για τη γυναικεία ακράτεια καθώς και πώς γίνεται η σωστή διάγνωσή της. 

Πώς θα γλιτώσουμε θερμίδες στην ταβέρνα; Ο Κωνσταντίνος Ξένος προτείνει έξυπνους τρόπους για να «κλέψουμε» σε θερμίδες, χωρίς απαραίτητα να «κλέψουμε» σε απόλαυση. 

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που μπορεί να κρύβει το solarium; Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Λία Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτει τι πρέπει να προσέχουμε και από ποιους πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ