Σπασμωδική αντίδραση Τουρκίας από την πτήση του Αλέξη Τσίπρα-Ήταν σόου!

 
Έτοιμοι να ζητήσουν και τα ρέστα οι Τούρκοι μετά την πτήση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με F16!

Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 23:45

Η απόφαση και πράξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να πετάξει με F 16 πάνω από το Αιγαίο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Τούρκων που ουσιαστικά ζητούν και εξηγήσεις για την πτήση που κράτησε τουλάχιστον μία ώρα.

Είναι ενδεικτικά τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου.Στην Χουριέτ για παράδειγμα αναφέρεται χαρακτηριστικα το ότι "ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για πρώτη φορά σε ένα F-16 και πέταξε πάνω από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Έκανε μια επίδειξη δύναμης με αυτόν τον τρόπο, ειδικά για την εσωτερική πολιτική.

Η ιστοσελίδα δεν μένει εκεί. Αναφέρει και λεπτομέρειες όπως το πόση ώρα πέταξε πάνω από το Αιγαίο ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και το ότι είναι ο τρίτος πρωθυπουργός που πέταξε πάνω από το Αιγαίο, μετά τον Ελευθεριο Βενιζέλο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

"

Sabah: Ήταν ένα σόου!

"

Και η ιστοσελίδα της Sabah αναφέρει τα ίδια περίπου με την Χουριέτ, μόνο που προχωρά ένα βήμα παραπέρα , κάνοντας λόγο ότι επρόκειτο για ένα σόου.

Μια φράση όμως στο τέλος του δημοσιεύματος δείχνει ξεκάθαρα τι σκέφτονται οι Τούρκοι.

"Υπάρχουν επίσης κύκλοι που ερμηνεύουν τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πτήση με F16 στον ουρανό του Αιγαίου ως μήνυμα. Δεν υπήρξε καμία επίσημη εξήγηση για το show"

Και μόνο αυτό, δείχνει ότι οι Τούρκοι ζητάνε έστω και ανεπίσημα εξηγήσεις.

Σχετικά Θέματα:

Πώς «τρόλαρε» το ΚΚΕ την πτήση του Αλέξη Τσίπρα με F-16