Τηλεοπτική βόμβα με την αποχώρηση της Μάγδας Τσέγκου από τον ΣΚΑΙ

 
Τηλεοπτική βόμβα με την αποχώρηση της Μάγδας Τσέγκου από τον ΣΚΑΙ

Ενημερώθηκε: 18/10/17 - 14:21

Τηλεοπτική «βόμβα» έσκασε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης σύμφωνα με ρεπορτάζ. Η αγαπημένη Μάγδα Τσέγκου φέρεται να είναι πλέον εκτός καναλιού ύστερα από πέντε χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι δυο πλευρές τερμάτισαν την συνεργασία τους καθώς δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για την συνέχισή της.

Γιώργου Αυτιά

εκπομπές

Όταν αποχώρησε η Μάγδα Τσέγκου από την εκπομπή του , γνώριζε ότι θα έπρεπε να ενταχθεί σε μια από τις υπάρχουσες του καναλιού για να παραμείνει στον ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα η αγαπημένη δημοσιογράφος να πρέπει να αποχωρήσει από το δυναμικό του ΣΚΑΪ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πάντως η απόφαση του καναλιού να αποχωριστεί τόσο εύκολα μια τόσο σημαντική μονάδα, καθώς όποτε χρειάστηκε η Μάγδα Τσέγκου να παρουσιάσει κάποια ενημερωτική εκπομπή μόνη της, έβγαζε ασπροπρόσωπο τον ΣΚΑΙ.

δημοσιογράφος

«Η ατυχία του ενός, είναι η ευλογία του άλλου λέει και ο θυμόσοφος λαός», και σύμφωνα με πληροφορίες η αγαπημένη πολύ σύντομα θα μας υποδέχεται από νέα τηλεοπτική στέγη που φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση.