Super League: Είναι βαριά η φανέλα!

 
Super League: Είναι βαριά η φανέλα!

Ενημερώθηκε: 15/04/18 - 19:35

Ο Παναθηναϊκός σε μια εβδομάδα που για μια μέρα οι ποδοσφαιριστές του έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στη Λεωφόρο.

Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Μουνιέ στο 58' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μάντσον πάνω στον Κουρμπέλη. Μάλιστα, στο 82' ο Μυστακίδης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, αντικρίζοντας -ορθά- δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πήγε να κερδίσει το πέναλτι από τον Χατζηισαΐα.

Οι Περιστεριώτες είχαν περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο MVP Οδυσσέας Βλαχοδήμος δήλωσε «παρών» σε κάθε περίπτωση, ενώ και ο Μπρούνο από τον Ατρόμητο φάνηκε ιδιαίτερα εγωιστής, ειδικά στην περίπτωση του 5'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Κάτσε (76' Μολίνς), Μουνιέ (84' Στάικος), Δώνης, Λουντ, Λουτσιάνο (64' Μυστακίδης).

Στον πάγκο: Διούδης, Μολίνς, Μυστακίδης, Αυλωνίτης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (80' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (62' Ντάουντα), Βασιλακάκης (62' Ούμπιντες), Ουάρντα, Ντιγκινί

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Κωτσόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ούμπιντες, Ντάουντα